Nieuw-Lekkerland – Op bevrijdingsdag viel er in Nieuw-Lekkerland voor ouderen niet zo heel veel te doen. Maar voor de kleine kinderen was er in de speeltuin aan de Middelweg een spelletjesdag. In het mooie weer konden kinderen van 2 jaar tot en met 12 jaar zich vermaken met allerlei spelletjes. Zo was er voor de kinderen van 2/3 jaar een blustruckrace. De kinderen moesten in een loopauto zo snel mogelijk heen en terug rijden. Voor de kinderen van 4 jaar was er een mini Bakfietsen Race, en voor de kinderen van 5/6 jaar een Heksen Race. De oudere kinderen mochten zelf kiezen welk spellen ze wilden doen. Zo was er o.a. Bizon schieten en een vorm van Sjoelen. De volgende kinderen hebben prijzen binnen gehaald:  2/3 jaar : 1. Nathan Ligthart  –  2. Lotte Simons  –  3. Ferron Hol. De kinderen van 4 jaar: 1. Mikai van Zijtvelt  –  2. Steven Verzijl  –  3. Saul de Jong  –  4. Twan Verhaar. Kinderen van 5/6 jaar: 1. Joanne de Wolf  –  2. Milan Bakker  –  3. Serena Herwig  –  4. Lars Rozendaal. Voor de oudere leeftijden, werden de prijzen ook per  leeftijdsgroep uitgedeeld. Er werden 3 kinderen eerste: Margreet Delen, Pieter de Wolf en Renske Toes. Foto’s en tekst: Wibrand de Wolf – Fotograaf 112nieuw-lekkerland.nl.