ALBLASSERDAM – Koninginnedag 2010 is vanavond in Alblasserdam afgesloten met een optreden van ‘Geweldige Noten’. Vanaf 21.00 uur begon het spetterende meezing muziekspektakel dat werd gepresenteerd door Winston Post ( GTST, DWTS ) met als muzikale sidekicks Peter Groenendijk ( componist van o.a. Paul de Leeuw, “Ik heb je lief” ) en Bas Muijs ( GTST, Voetbalvrouwen ). Klik op Lees Meer om verder te lezen en foto’s te bekijken.

Bijna 400 man publiek genoot vanavond van het optreden van de drie bekende Nederlanders. Dit optreden ging in spelvorm, waarbij het hele publiek werd betrokken. Op verzoek van de artiesten meldden tien vrouwen zich aan om deel te nemen aan het muziekspel. Winston had een aantal vrij vertaalde teksten van bekende songs die hij op zijn bijzondere wijze voordroeg. Was het bijvoorbeeld een Engelse tekst, dan werd deze in het Nederlands voorgedragen en vice versa. De bedoeling was dat de kandidaten of teams moesten raden welke artiest en titel bedoeld werd. Degene die het dacht te weten rende naar voren, en degene die als eerste een klap op de knop van de desk gaf, mocht vervolgens het antwoord geven. Beide teams wonnen prijzen, waaronder per persoon twee gratis bioscoopbonnen.

Één van de bezoekers vatte de avond als volgt samen: “Ik vond deze Koninginnedag niet heel spectaculair, maar ik heb werkelijk geweldig genoten van Geweldige Noten!” Foto’s: Peter Stam.

Onze nieuwe burgemeester....