ÀLBLASSERDAM – Op woensdag 28 april 2010 om 19.30 uur organiseert de gemeente een informatieavond over de komende werkzaamheden in de buitenruimte van het nieuwbouwproject Driehoek Kinderdijk in Alblasserdam. Deze bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal van kerkgebouw ’t Scheepke aan de Rijnstraat nr 434 in Alblasserdam en is bedoeld voor belanghebbenden en belangstellenden.  Centraal deze avond staat wat er de komende maanden gaat gebeuren, hoe de omgeving (de straten en de tuinen) eruit gaat zien, de planning van de werkzaamheden en de reconstructie van de Maasstraat. De uitvoering van deze werkzaamheden begint na de oplevering van de woningen, het multifunctionele centrum (MFC) en de appartementen. De gemeente verwacht dat dat vlak na de bouwvakvakantie zal zijn; eind 2010 is het project dan afgerond.  De gemeente zorgt waar nodig voor tijdelijke voorzieningen zodat de woningen en gebouwen in de periode na de oplevering goed en veilig bereikbaar zullen zijn.