ALBLASSERDAM – Ad Cardon (PvdA), Sjoerd J. Veerman (CDA) en Peter Verheij (SGP)  zijn vanavond met de meest mogelijke stemmen (unaniem) gekozen tot de nieuwe wethouders van Alblasserdam. Verheij legde een eed af, de andere twee wethouders deden dit doormiddel van een ‘belofte’. Wethouder Veerman had hier een speciale reden voor: “De bijbel leert ons dat we niet onnodig moeten zweren. ‘Laat uw ja ja zijn en uw nee nee’ zo staat er,”.

Verheij merkte in zijn dankwoord op dat hij, mede door zijn lidmaatschap van de jeugdgemeenteraad, één van de jongste wethouders is, die in het Damdorp is aangesteld. En dat hij zeer dankbaar is voor het in hem gestelde vertrouwen. Klik op Lees Meer voor meer foto’s. Morgenochtend is op deze site een verslag te lezen over onder meer de kritiek van D66 op de ‘verkerkelijking’ van het coalitieakkoord.

Meer: