ALBLASSERDAM – Een 19-jarige man uit Alblasserdam en een 17-jarige jongen uit Papendrecht zijn eergisteren aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 20-jarige man uit Papendrecht was samen met zijn moeder de hond aan het uitlaten, toen hij plots werd vastgepakt en in het gezicht geslagen werd. Toen het tweetal er vervolgens vandoor ging, belde de man de politie. Die wist de jongens even later aan te houden aan de Jan Steenlaan. Het tweetal werd voor verhoor meegenomen naar het bureau. De Alblasserdammer is diezelfde avond heengezonden. De ander zit nog vast. Het slachtoffer is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij een gebroken neus en een lichte hersenschudding te hebben opgelopen. De man heeft aangifte gedaan. (P.S. dit bericht had gisteren geplaatst moeten worden, maar was per ongeluk een dag later ingepland.)