ALBLASSERDAM – Naar alle waarschijnlijkheid komen er openbare toiletten bij de kinderboerderij aan de Plantageweg in Alblasserdam. De kinderboerderij die vorig jaar in opspraak kwam, toen er werd voorgesteld de boel te sluiten, voldoet niet meer aan de wettelijke eisen. Daarom moet er geinvesteerd worden. Waarschijnlijk komt er een krediet van 60.000 euro vrij om een gebouwtje van ongeveer 20 vierkante meter te plaatsen met daarin openbare toiletten en een verwarmde ruimte voor personeel/vrijwilligers. Naast het sanitair zal er ook een mogelijkheid zijn om vanuit het gebouw koffie/thee/limonade te schenken. Morgenavond (13 april) wordt de beslissing over het opknappen genomen tijdens een commissievergadering op het gemeentehuis. Klik hierrrrrrrrrrrrr voor nog veel meer informatie hierover en de tekeningen van het te bouwen gebouwtje.