ALBLASSERDAM – Goedemorgen, we hebben iemand op deze nieuwssite van Alblasserdam die zich blijkbaar erg opwindt over een verhaal, maar daarin niet concreet genoeg is. Gisteren om half zeven schreef deze persoon het volgende: “Tis alleen jammer dat ze er altijd zo’n veel om heen verzinne om mensen d krant telaten lezen….. Tstaat egt nergens op!!! Als j zo j geld moet verdienen Zielig hoor over andermans rug” Even later schreef hij/zij: “ja haal maar weg! jullie zijn gewoon ziekelijk bezig! om iemand zo in een verkeerd daglicht tezetten!!! als j wat schrijf schrijf dan d waarheid!!!”. En weer even later “en ga er niet vanalles omheen verzinne Hufters”. Het is de redactie onbekend waarom en op welk verhaal de persoon reageert. Vandaar hier de oproep aan degene die reageert: Wie bent u? Heeft u geen telefoon? Waarom anoniem reageren? En waarover windt u zich zo op? Alblasserdamsnieuws.nl is best lief voor iedereen dus wie weet kunnen we u helpen. Mailen kan naar info@alblasserdamsnieuws.nl.