ALBLASSERDAM – In het onderzoek naar een incident dat op donderdag 1 april omstreeks 16.00 uur plaatsvond is de politie op zoek naar getuigen. Een 8-jarig jongetje uit Alblasserdam bleek daar op dat moment van de  half-pipe/skatebaan aan de Rijnstraat te zijn gevallen. In het ziekenhuis in Dordrecht constateerde men een hersenschudding, een paar gekneusde ribben en twee gebroken tanden. Mogelijk is er sprake van het feit dat de jongen is geduwd, deze oorzaak wordt serieus onderzocht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de val en zoekt getuigen die één en ander hebben zien gebeuren. De skatebaan ligt aan een drukke weg, mogelijk dat weggebruikers iets hebben gezien. Getuigen of mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alblasserdam. Dat kan ook telefonisch op 0900-8844.