ALBLASSERDAM – De hyvespagina die afgelopen donderdag (door mij, Peter Stam) is aangemaakt voor burgemeester Bert Blase gaat vanmiddag uit de lucht. Doordat toevalligerwijs twee projecten tegelijk zijn gestart, is besloten om met één hyves verder te gaan. De pagina was zeker een succes te noemen omdat in nog geen drie dagen tijd al meer dan 500 mensen “vriend” waren geworden van de burgemeester. De hyves is op dit moment 14.35 uit de lucht en omgezt in een hyves voor Alblasserdamsnieuws.nl. Klik op Read More om verder te lezen.

Onderstaande bericht is naar alle leden van de hyves gestuurd:

Beste ‘vrienden’,

Deze hyves-pagina voor burgemeester Bert Blase heeft tot wat misverstanden geleid. De bedoeling van de initiatiefnemer was om toe te werken naar duizend vrienden (en daar waren we hard naartoe op weg!) en dan deze site als positieve ondersteuning over te dragen aan de burgemeester. Maar bijna op hetzelfde tijdstip had de burgemeester zelf het initiatief genomen om op hyves te gaan, maar dan via de hyves-pagina van de Jeugdgemeenteraad van Alblasserdam, die al voor zo’n achthonderd leden als ontmoetingsplek dient. Bert Blase had al met de jeugdgemeenteraad afgesproken regelmatig te gaan bloggen en reageren, en afgelopen dinsdag is ook zijn eerste blog geplaatst.
Twee initiatieven naast elkaar, ook nog eens met hetzelfde doel, dat is wat veel. Vandaar dat de initiatiefnemers van deze “Bert Blase-pagina” in goed overleg met de burgemeester hebben afgesproken om dit berichtje rond te sturen om jullie te wijzen op dat andere initiatief. Iedereen die de burgemeester wil volgen, of krabbels wil meegeven, willen we aanmoedigen om zich aan te melden bij http://jgralblasserdam.hyves.nl. We hebben met de burgemeester afgesproken dat we de krabbels die reeds op deze site zijn geplaatst, aan hem overdragen.
We hopen dat dit bericht aan iedereen duidelijkheid geeft. Als je met de burgemeester contact wil houden, meld je dan aan op http://jgralblasserdam.hyves.nl. We hopen dat we dan die pagina snel en dik over de duizend leden heen tillen, zodat het doel van beide initiatieven wordt bereikt.

Peter Stam, initiatiefnemer
Bert Blase, burgemeester
Ps. Voor nieuws over de burgemeester en nieuws over Alblasserdam en omgeving kun je eens kijken op www.alblasserdamsnieuws.nl.