Één van de oefeningen van de brandweer....

ALBLASSERDAM – Het lijkt een noodkreet op de nieuwste promotiefolder van brandweer Alblasserdam. In grote, felrode letters staat: “De brandweer zoekt vrijwilligers! Maak jij het verschil?”. Door verhuizingen van diverse brandweermannen is het water tot aan de lippen gestegen bij de Alblasserdamse vuurvechters. “We hebben echt heel hard nieuwe mensen nodig, die zich willen inzetten waar hulp nodig is,” vertelt postcommandant Gerard Ketting. Morgen, 3 april, is de brandweer te bezoeken op een actiemarkt bij de Grote Kerk in Alblasserdam. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen geïnteresseerden meer informatie inwinnen bij de brandweer. Klik op Read More om te zien aan welke eisen voldaan moet worden.

Er is een aantal eisen:

  1. Je moet in Alblasserdam wonen.
  2. Werkzaam in een straal van ongeveer drie kilometer van de kazerne.
  3. Toestemming van de werkgever. (Bij toestemming heeft hij er een gratis Bedrijfshulpverlener bij!!)
  4. Lichamelijk en geestelijk gezond.
  5. Goed kunnen werken in teamverband
  6. Minimaal een vmbo opleiding.
  7. Leeftijd: minimaal 18 jaar.

Heeft u helemaal geen zin om naar die markt te gaan, dan is bellen/mailen/sms-en of gewoon bij de kazerne langsgaan ook een optie. De contact gegevens zijn: Tel: 078-6915631, e-mail: brandweer@alblasserdam.nl, bezoekadres: Nicolaas Beetsstraat 5, 2951 XM Alblasserdam.