NIEUW-LEKKERLAND – Twee mannen van 22 en 23 jaar uit Nieuw-Lekkerland zijn op donderdagmiddag 1 april aangehouden na het veroorzaken van een aanrijding. De man zat samen met een andere inzittende in een personenauto en reed omstreeks 15.30 uur op de markt in de A. Heynisstraat met hoge snelheid twee paaltjes omver. De man reed achter de stroopwafelkraam verder en ramde daarbij de auto van een 52-jarige vrouw die achter de kraam stond. Vervolgens reed de man zich klem tussen deze auto en het tuinhek van een naastgelegen woning. De man reed een stukje terug en botste vervolgens opnieuw tegen auto, hek en stroopwafelkraam. Daarna keerde de man en reed met hoge snelheid de straat uit…. Klik op Read More om verder te lezen.

 De alerte verkoopster kon het kenteken aan de politie doorgeven waarna een uitgebreide zoekactie werd opgezet. De auto werd anderhalf uur later aangetroffen bij een wasstraat van een tankstation aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hierin bevonden zich de twee mannen die mogelijk de sporen wilden wegmaken. De 22-jarige bestuurder werd aangehouden. Agenten zagen op dat moment de 23-jarige bijrijder iets wegmoffelen, dat een injectienaald en een flesje met vermoedelijk GHB bleek te zijn. Deze spullen worden technisch onderzocht. Deze man werd aangehouden voor de opiumwet. Beide verdachten zitten nog vast.