Dit bericht is zelf geplaatst door in te loggen op de site met de gebruikersnaam “gast”  en het wachtwoord “ikbengast”.

ALBLASSERDAM – Voor jongens en meisjes, die in de maand april en mei kennis willen maken met v.v. Alblasserdam en voetbal, geeft profvoetballer Danny Buijs bij v.v. Alblasserdam trainingen aan kinderen in de leeftijd van 4½ t/m 6 jaar. Deze trainingen zijn voor zowel leden als niet-leden. De trainingen worden gehouden op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.  De data zijn 16 en 23 april en 7 en 14 mei. Op 30 april zal er geen training worden gehouden, maar dan kunnen de kinderen meedoen aan de jaarlijkse Koninginnedag penaltybokaal die gehouden wordt op Souburgh. In de finale van de penaltybokaal zal keeper Barry Ditewig van ADO Den Haag het doel verdedigen. Klik op Read More om verder te lezen.

Danny zal de spelertjes die meedoen op enthousiaste wijze kennis laten maken met het voetbalspelletje. Aan eind van de cursus krijgt iedere deelnemer een verrassing van Danny. Inschrijven via e-mail naar vvajeugddannybuijs@hotmail.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Mocht je geen mogelijkheid hebben om te e-mailen dan kan je ook op zaterdagochtend langs komen in de kantine van v.v. Alblasserdam en je opgeven in de bestuurskamer tussen 8.00 en 12.00 uur. Inschrijvingen dienen uiterlijk 14 april binnen te zijn.

Elke speler die zich voor 6 mei als lid van v.v. Alblasserdam aanmeldt ontvangt tevens een gratis toegangskaartje voor de wedstrijd Alblasserdam – Feyenoord en mag meedoen aan een activiteit tijdens deze wedstrijd (ballenjongen, line-up, etc). De wedstrijd Alblasserdam – Feyenoord wordt gespeeld op donderdagavond 6 mei, aanvang 19.00 uur.