ALBLASSERDAM – Naar alle waarschijnlijkheid wordt Alblasserdam de komende vier jaar bestuurd door PvdA, CDA en SGP. Dat heeft informateur Ad Cardon gisterenavond in een raadsvergadering te kennen gegeven op basis van de gevoerde gesprekken met alle partijen. VVD en D66 lijken zich bij deze keuze te hebben neergelegd, maar de Christen Unie wil graag meeregeren. Cardon heeft toegezegd dat er gekeken wordt wat daar de mogelijkheden voor zijn, maar de kans op een vierde wethouder is uiterst klein, in verband met de daarmee gemoeide kosten. Klik op Read More om verder te lezen. De waarschijnlijke samenstelling van het college van burgemeester en wethouders is als volgt: Bert Blase als burgemeester en Sjoerd Veerman (CDA), Ad Cardon(PvdA) en Peter Verheij(SGP) als wethouders. Waarbij de kans groot is dat Verheij de wethouderszetel van Catharina Leeuwis (financiën) inneemt. Tekst: Peter Stam. Lees het volledige artikel op www.klaroen.nl. En hieronder nog een aardigheidje voor u, als u exact wil weten wat Ad Cardon gisteren heeft verteld. (op de foto klikken voor groter formaat…)