PAPENDRECHT – Het lichaam van een man die in februari van de Papendrechtse Brug sprong/viel, is vandaag (12 maart) gevonden. Een passerende schipper zag het lijk rond elf uur vanochtend in de Oude Maas bij Heinenoord drijven. De politie heeft het lichaam geborgen en geïdentificeerd. Het bleek te gaan om een 32-jarige man uit Dordrecht. Op 9 februari hadden schippers de man van de brug in het water zien vallen. De hulpdiensten zetten toen een grote zoekactie op touw met boten, helikopters en duikers. Urenlang werd gezocht, maar zonder resultaat. Het lijkt erop dat de man zelf over de reling is geklommen, omdat de politie een lang touw heeft gevonden om naar naar beneden te klimmen. Met welk doel dit is geweest is niet bekend. Een misdrijf wordt uitgesloten. Klik op Read More voor meer foto’s.Tekst en foto: Peter Stam.