NIEUW-LEKKERLAND – Een 39-jarige automobiliste uit Oud-Alblas is vanavond (lees: donderdag 11 maart) bij de Schoonenburgweg in Nieuw-Lekkerland met haar auto te water geraakt. De bestuurster raakte de macht over haar stuur kwijt toen zij wilde afremmen voor een drempel en daardoor in een slip raakte. Ze vertelt: “Ik reed met normale snelheid, wilde even afremmen en gleed gewoon direct van de weg. Dat de auto weggleed, komt doordat er veel modder op de weg ligt van de trekkers die hier rijden.” Volgens de politie is de automobiliste niets te verwijten. “De boeren hadden er voor moeten zorgen dat de weg schoon was, dat is niet gebeurd, dus de verzekering zal gaan uitzoeken bij wie de schade te verhalen valt,” aldus een agent. Het ongeval gebeurde… Klik op Read More om verder te lezen.

…. rond half tien op de provinciale weg (N480). De vrouw raakte niet gewond, maar haalde wel een nat pak toen ze uit haar auto klom. “Ik dacht maar aan één ding: Ik moet zo snel mogelijk uit die auto. Dus ik ben in de sloot gestapt en op de kant geklommen,” vertelt de Oud-Alblasser. Foto’s en tekst: Peter Stam. Klik op Read More voor meer foto’s.

Meer: