ALBLASSERDAM – Met waarschijnlijk een voertuig op wielen is afgelopen week een verkeersbord aan het Boerenpad in Alblasserdam gesloopt. De reparatiekosten gaan al snel over de honderd euro omdat op de paal vijf borden bevestigd zaten. Mevrouw Boer die dagelijks haar hondje langs het fietspad uitlaat heeft wel een vermoeden wie de paal heeft beschadigd, maar roept alsnog de sloper op zich te melden bij de politie. “Moet je toch zien, paal staat scheef, borden beschadigd. Het ziet er toch niet uit? En wie mag het weer betalen? De arme Alblasserdammers.” Volgens Boer is de kans groot dat de verzekering de schade toch wel dekt. “Waarom zou je je dan niet melden? Het kan een ongelukje zijn, maar ik vind dat degene die de schade veroorzaakt heeft, dit ook moet betalen.”  Het Boerenpad is in principe afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, behalve voor trekkers die het weiland in moeten. Heeft u de afgelopen week gezien hoe het bord beschadigd is? Mail ons dan of neem contact op met de politie. Foto’s en tekst: Peter Stam.  Klik op Read More voor meer foto’s.Meer: