ALBLASSERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die zondag omstreeks 17.45 en 18.45 uur één of meer personen hebben zien lopen met een plasma-TV. Een 47-jarige man uit Alblasserdam zette vanwege een verhuizing een aantal spullen voor zijn woning aan de Savornin Lohmanweg om deze in te laden. Bij het inladen van de spullen in het busje bleek dat de doos met de plasma-TV was verdwenen. Overburen meldden dat ze hadden gezien dat twee mannen hadden geprobeerd de doos in een kleine blauwe auto te laden maar dat dit niet lukte. Ze gingen er vervolgens te voet vandoor. Korte tijd later werd de doos zonder inhoud bij de bushalte aan de van Hogendorpweg gevonden. In de omgeving hiervan hield de politie een 14-jarige jongen staande die mogelijk was betrokken bij de diefstal. Al snel bleek dat hij niets met de zaak had te maken. De politie is op zoek naar getuigen die de mannen hebben zien lopen en meer informatie hebben over de diefstal. Ze kunnen zich melden op het politiebureau in Alblasserdam of telefonisch met de politie contact opnemen via 0900-8844