ALBLASSERDAM – De wijk Centrum Oost in Alblasserdam, dat af en toe net een doolhof lijkt met die eenrichtingsverkeerstraatjes, heeft er sinds kort een nieuwe uitgang bij. Het is binnen een paar weken mogelijk om via de Seniorstraat de wijk te verlaten en de Oude Torenbrug op te rijden. De aanpassing in de bestrating is gedaan om dichtslibbing van de wijk te voorkomen. Er wordt namelijk aan de Van Eesterensingel druk gebouwd aan de bouw van het nieuw Palet. (basisschool, red.) Klik op Read More om verder te lezen.Omdat dit veel vrachtverkeer met zich meebrengt, wordt het lastig om via de huidige uitgang de wijk te verlaten. vandaar een nieuwe ontsluiting. Let trouwens goed op als u deze weg gaat gebruiken, want u komt dan wel van rechts, maar hebt wel haaientanden! En even ter info als u de naam Centrum Oost niets zegt…. Dit omvat het gebied tussen Polderstraat-Oranjestraat-Dam-Plantageweg-Randweg en de Alblas. Tekst en foto’s: Peter Stam.