ALBLASSERDAM – De nieuwssite van Alblasserdam organiseert voortaan iedere week een puzzelwedstrijd met een Alblasserdams onderwerp. Deze week gaan we van start met deze vraag: Waarom heet Dok11 eigenlijk Dok 11? Heeft dit te maken met het feit dat het pand aan de Parallelweg op nummer ELF is gevestigd? Of omdat er ELF doktoren in het pand zitten? Of nog wat anders? Denkt u het goede antwoord te weten? Mail het dan naar info@alblasserdamsnieuws.nl en win een gratis advertentie op deze site! (de site heeft op dit moment ongeveer 6000 bezoekers per maand) Bij winst mag u zelf de tekst en eventueel foto (‘s) aanleveren. Lengte en hoeveelheid maakt niet uit. Ook als u geen zin hebt in een advertentie maar gewoon een ander leuk stuk tekst mag dat natuurlijk ook. Alles mag en alles kan zolang het binnen de normen van de wet blijft. En Dok 11 heeft zojuist toegezegd dat de winnaar een rondleiding kan krijgen door het pand! Inzenden kan tot en met maandag 8 maart. (23.59 uur)