ALBLASSERDAM – Weet u nog niet op wie of wat u moet stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart? Dan heeft u morgen (lees: vrijdag 19 februari 2010) dé kans om een makkelijkere keuze te maken. In Cultureel Centrum Landvast begint om 19.30 uur een debat tussen de Alblasserdamse politieke partijen. Om dit even te specificeren… het gaat om: Ad Cardon (PvdA), Sjoerd Veerman (CDA), Aart Boele (SGP), Catharina Leeuwis (VVD), Arjan Zwaan (Christenunie) en Ramon Pardo (D66). Iedereen is welkom. Dus ook u ;-). Klik op Read More voor een uitleg over de verkiezingen.

Een gemeenteraadsverkiezing is een verkiezing waarbij de gemeenteraad van een gemeente wordt gekozen. Eigenlijk heel simpel: U kiest voor het ‘poppetje’ dat het best bij u past en dat ‘poppetje’ vervult als het goed is uw wensen. Het is niet verplicht om te stemmen, maar wel raadzaam als u bijvoorbeeld graag een nieuw zwembad wilt of als u de winkels op zondag gesloten wil houden of juist wil dat die open gaan. Welke standpunten de Alblasserdamse partijen hebben kunt u morgen aanhoren in Landvast. Tekst: Peter.