ALBLASSERDAM – Een 71-jarige vrouw uit Alblasserdam is vanmiddag (Donderdag 18 februari) gewond geraakt bij een eenzijdige auto-ongeval op de Helling in Alblasserdam. Rond kwart voor twee raakte de auto, die werd bestuurd door de man van het slachtoffer, van de weg en ramde daarna een lantaarnpaal. De paal brak af en de auto tolde nog een paar meter door. Hulpverleners kwamen ter plaatse om het echtpaar uit de auto te bevrijden. De bestuurder kon op eigen kracht uit de auto komen en had geen verwonden.

Zijn vrouw daarentegen moest door de brandweer worden bevrijd. Bij aankomst heeft de brandweer eerst het dak van de auto er afgeknipt zodat de vrouw rechtstandig uit de auto kon worden gehaald. Zij is afgevoerd met een ambulance. Hoe de auto van de weg is geraakt is niet bekend.

De 72-jarige bestuurder van de auto, was na het ongeluk volledig in shock en wist bijna geen woord uit te brengen. Ook hoe het precies gebeurd is, wist hij niet meer. De politie onderzoekt wat er is gebeurd.