ALBLASSERDAM – Een 71-jarige vrouw uit Alblasserdam is vanochtend ernstig gewond geraakt nadat zij in haar woning aan de Beuklaan van de trap was gevallen. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor negen en de verwondingen bleken zo ernstig dat er een traumahelikopter uit Nijmegen werd gealarmeerd. Deze landde bij de kinderboerderij. Het Mobiel Medisch Team van de helikopter heeft het ambulance personeel geassisteerd bij de hulpverlening. Na de eerste hulp verlening is de vrouw met een spoedtransport onder politiebegeleiding naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Hoe het ongeluk is gebeurd was zowel bij de politie als bij de omstanders niet bekend. Ook de aard van verwondingen is niet bekend. Foto’s en tekst: Peter Stam en Pieter Schot.  Update: De vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.