Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 12th, 2019

ALBLASSERDAM – De groepen 7 en 8 van basisschool Het Palet in Alblasserdam hebben op maandag 11 februari 2019 tijdens de gymles een workshop bootcamp gevolgd. Het initiatief kwam van de oud-leerling Dylan Cornelisse, die dit vanuit zijn opleiding organiseerde. Hij heeft hier tevens een goed doel aan gekoppeld: Sport Helpt. Voor dit doel werd honderd euro opgehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zowel team één als team twee van Badmintonclub Alblasserdam zijn kampioen geworden in hun klasse. Beide ploegen hielden het tot het einde spannend en de ontlading was dan ook groot toen een terugkeer naar het hoogste niveau in de clubgeschiedenis een feit bleek. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdag 12 februari 2019 in alle vroegte een man aangehouden in een flat aan de Troelstrastraat in Alblasserdam. Volgens buurtbewoners waren er behoorlijk wat agenten voor de aanhouding op de been en werd er een deur geforceerd. Een voorlichtster van de politie-eenheid Rotterdam laat weten niet verder uit te zoeken waarom meneer is aangehouden. “Dan schenden we echt behoorlijk wat privacyregels,” aldus de voorlichtster.

ALBLASSERDAM – Intertoys, de Nederlandse marktleider in speelgoedwinkels, heeft dinsdag 12 februari 2019, uitstel van betaling aangevraagd. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Intertoys is onder meer gevestigd aan het Cortgene in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.