Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 5th, 2019

ALBLASSERDAM – Vanuit de Prins Bernhardstraat in Alblasserdam is dinsdagavond 5 februari 2019 een scooter gestolen. Het gaat om een zwarte Piaggio Zip met het kenteken F-711-KV. Er zitten verschillende kleurrijke stickers op en een sticker van Banketbakkerij J. van der Wegen. De spiegel die er op de foto nog wel op zit, is er vanaf. De diefstal vond plaats tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met de diefstal te maken kan hebben, worden verzocht hun tips door te geven via de gedupeerde op het nummer 06-22861357 of via de politie op het nummer 0900-8844.

Advertorial
ALBLASSERDAM – De kapsalon van Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam is dinsdagavond 5 februari 2019 feestelijk heropend. In de afgelopen week is de hele kapsalon verbouwd en gemoderniseerd. Alles is vernieuwd. Eigenaresse Monique Romijn had vooraf de wens dat haar zaak hip, stoer, trendy en huiselijk zou worden en dat is meer dan gelukt. “Het is nu bijna té chique geworden,” lacht Monique. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Langs de Elzenweg bij Oud-Alblas zijn dinsdag 5 februari 2019 zakken met afval uit een hennepkwekerij aangetroffen. Dat meldt politie Lek en Merwede op Instagram. Het gaat volgens de politie om ‘behoorlijk wat zakken’. Agenten hebben de zakken uit de sloot gevist en doen onderzoek naar degene die het afval heeft gedumpt. Mensen die tips voor de politie hierover hebben, kunnen de politie bellen op het nummer 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000. Afgelopen zondag werd er langs Wijngaardseweg bij Bleskensgraaf ook al drugsafval gedumpt en langs de Essenweg bij Groot-Ammers werd puin gedumpt. Foto: Politie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

REGIO – Busbedrijf Qbuzz moet de provincie Zuid-Holland een boete van drie ton betalen. De straf is opgelegd, omdat het busvervoer in de Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem nog niet goed gaat. Qbuzz bevestigt dat de boete is opgelegd, maar wil verder niet reageren. De start van Qbuzz liep in december uit op een chaos. Er kwamen vele honderden klachten binnen vanuit de regio. Onder meer vanuit Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland. Volgens provinciebestuurder Vermeulen (VVD) gaat het inmiddels beter. Maar tevreden is hij nog niet. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een man uit de Gruttostraat in Alblasserdam is dinsdag 5 februari 2019 in een sloot langs de Molensingel gesprongen om een drachtig schaap te redden. Het schaap was te water geraakt, nadat het achterna werd gezeten door een hond. De man zag het dier midden in het water liggen en besloot een reddingspoging te wagen. Het schaap werd naar de kant getrokken. Het beest was echter, door een volgelopen vacht, zo zwaar geworden, dat het de man niet lukte om het dier op de kant te krijgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – Op het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht zijn dinsdagochtend 5 februari 2019 twee scooterrijders frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde even voor 07.00 uur ter hoogte van bedrijventerrein Nieuwland Parc. Een 17-jarige jongen uit Dordrecht reed op zijn snorscooter vanuit Papendrecht richting Alblasserdam en een 20-jarige man uit Zwijndrecht kwam met zijn snorscooter vanaf de andere kant. Door onbekende oorzaak botsten de twee op elkaar. De 17-jarige jongen uit Dordrecht raakte zwaargewond en de 20-jarige raakte ook gewond. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.