Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 7th, 2019

ALBLASSERDAM – De 35-jarige vrouw uit Alblasserdam die op 10 oktober 2018 werd betrapt op het voorhanden hebben van een pistool en een stroomstootwapen, mag morgen, 7 januari 2019, de gevangenis verlaten. De afgelopen 89 dagen zat de vrouw vast voor het wapenbezit. Maandag 7 januari 2019 werd de zaak door de Rotterdamse politierechter behandeld. Die oordeelde dat drie maanden in de cel zitten voor het voorhanden hebben van de wapens in een woning aan het Krulmos in Alblasserdam ‘meer dan genoeg’ is. “U moet er direct uit. Dat gaat vandaag niet meer lukken, want daar is het te laat voor, maar morgenochtend om half tien gaat u eruit,” aldus de politierechter. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie in Dordrecht heeft na intensief en creatief speurwerk vier verdachten van heling van een enorme hoeveelheid koper aangehouden. Het gaat om een 60-jarige Dordtenaar, twee jongens van 14 en 16 uit Dordrecht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Langs de Kelvinring in Alblasserdam is in de nacht van zondag 6 op maandag 7 januari 2019 een afvalbak van McDonald’s afgebrand. Medewerkers van beveiligingsbedrijf Alert ontdekten de brand rond 00.20 uur en belden de meldkamer in verband met mogelijke overslag naar hout en een elektriciteitshuisje. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.