Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 5th, 2019

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagavond 5 januari 2019 een busje klemgereden op de Randweg in Alblasserdam. De bestuurder was volgens een woordvoerster van de politie betrokken bij een melding van huiselijk geweld in de Willem de Zwijgerlaan in Alblasserdam. De bestelwagen werd door de politie geramd en de bestuurder werd vervolgens uit het voertuig gehaald en in de boeien geslagen. De man was volgens de politie erg agressief. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een deel van de heg achter verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam heeft zaterdagavond 5 januari 2019 in brand gestaan. Rond 20.15 uur hoorden buurtbewoners een harde vuurwerkknal. Een deel van het vuurwerk vloog vermoedelijk tegen een ruit van het gebouw De Postduif aan de Randweg. De ruit ging kapot. Een ander deel van het vuurwerk zorgde ervoor dat de heg in brand vloog. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer en de politie zijn zaterdag 5 januari 2019 met spoed op pad gestuurd voor een gasachtige lucht in een woning aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. De bewoners roken rond 15.00 uur een vreemde lucht en belden netbeheerder Stedin. Stedin liet vervolgens direct de hulpdiensten met spoed komen. De brandweer heeft in en om de woning metingen verricht, maar er werd geen gas gemeten. Men gaat er vanuit dat de gasachtige lucht door iets anders is veroorzaakt dan door gas. Wat dat dan is geweest, is nog onduidelijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op 9 december heeft Qbuzz het bus en trein vervoer in de regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem overgenomen van Arriva. Vanaf de dag van overname regent het klachten over met name het busvervoer. Ook gaven buschauffeurs zelf aan onvoorbereid op pad te zijn gestuurd door hun nieuwe baas. Qbuzz laat zaterdag 5 januari 2019 dat de knelpunten vanaf 7 januari grotendeels opgelost zullen zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Voor de zestiende keer wordt op woensdagmorgen 23 januari 2019 de jaarlijkse Interkerkelijke Vrouwenochtend gehouden in Alblasserdam. Ieder jaar neemt een kerk het voortouw en samen met de andere kerken wordt een aansprekend programma bedacht voor alle vrouwen van Alblasserdam en omstreken. Dit jaar staat de organisatie onder leiding van de Hervormde Gemeente de Ontmoetingskerk. De bezoekers gaan nadenken, zingen en praten over het thema ‘hoopvol leven’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam, in samenwerking met Landvast, het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.