Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 4th, 2019

NIEUW-LEKKERLAND – De politie nodigt inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving uit om op donderdagavond 10 januari 2019 mee te doen met het interactieve spel ‘Boef in de wijk’.Het spel speelt zich af in Nieuw-Lekkerland, waar een ‘boef’ zich heeft verstopt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft vrijdag 4 januari 2019 een snelheidscontrole gehouden op de Lekdijk bij Nieuw-Lekkerland. Buurtbewoners hadden geklaagd over hardrijders. Volgens wijkagent Gerco Gijsbers waren er ‘vele klachten’ van dijkbewoners. Ook op de Middenpolderweg bij Streefkerk werd een controle gehouden. Op beide locaties bleek uiteindelijk niemand te hard te rijden. Er werden in het totaal ongeveer zeventig voertuigen gecontroleerd. Foto: Gerco Gijsbers / Politie.

Yagiz Ulusoy is baby van de maand december.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand december 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Bezoekers kregen tot en met woensdag 9 januari 2019 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de Dam in Alblasserdam zijn vrijdag 4 januari 2019 twee ongevallen gebeurd. Daarbij is één persoon gewond geraakt. Het eerste ongeval vond rond 16.45 uur plaats ter hoogte van de brandweerkazerne. Vanaf de Marineweg reed een automobiliste richting de Dam. Bij het fietspad zag zij een scooterrijder over het hoofd. De snorscooter en de auto kwamen met elkaar in botsing. De scooterbestuurder en zijn achteropzittende vriendin kwamen daarbij ten val. De achteropzittende, een 17-jarig meisje uit Oud-Alblas, liep letsel op aan haar enkel. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.