Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for januari 3rd, 2019

ALBLASSERDAM – Politie, ambulances, de traumahelikopter en burgerhulpverleners zijn donderdagavond 3 januari 2019 met spoed opgeroepen voor een noodsituatie in een woning in één van de straten achter het Cortgene in Alblasserdam. De traumahelikopter landde langs de Kabelbaan, ter hoogte van Nedstaal. Het Mobiel Medisch Team van de helikopter werd met spoed door de politie opgehaald en naar de betreffende woning gebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De schade die tijdens de jaarwisseling 2018 / 2019 is ontstaan in Alblasserdam, wordt door de gemeente geschat op 3500 euro. Er werden onder meer ruiten van bushokjes kapot gemaakt. Verder werd bij de JongerenOntmoetingsPlek (JOP) bij de skatebaan aan de Rembrandtlaan een ruit vernield en graffiti aangebracht. Tot slot werden diverse verkeersborden en een straatnaambord kapot gemaakt. De gemeente Alblasserdam doet volgende week bij de politie aangifte van de vernielingen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

REGIO – In de dorpen Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk en Oud-Alblas is tijdens Oud en Nieuw 2018 / 2019 voor 6945 euro schade ontstaan aan gemeentelijke eigendommen. Dat meldt de gemeente Molenlanden donderdag 3 januari 2019. In Nieuw-Lekkerland werd voor 4780 euro kapot gemaakt. In Kinderdijk werd er voor 790 euro vernield en in Oud-Alblas is de schade 1375 euro. Onder meer straatkolken, bushaltes, verkeersborden, afvalbakken en een tafeltennistafel moesten eraan geloven. De totale schade in Molenlanden is 22.450 euro. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.