Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 14th, 2018

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagavond 14 mei 2018 bemiddeld bij een (buren) ruzie in de Bilderdijkstraat in Alblasserdam. Eén van de buurtbewoners ging even verderop in de straat bij iemand verhaal halen, naar aanleiding van een voorval in het verkeer van een paar dagen geleden. De man, die alcohol had genuttigd, ging volgens buurtbewoners flink tekeer. Er werd gescholden en geduwd. De situatie werd uiteindelijk zo bedreigend, dat de politie werd gebeld. Drie eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Agenten hebben ter plaatse bemiddeld. Er is niemand aangehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn maandagmiddag 14 mei 2018 met elkaar in botsing gekomen op de Edisonweg in Alblasserdam. Een automobiliste reed vanuit de Voltastraat en wilde de Edisonweg op rijden. Op dat moment reed daar al een auto en volgde een flinke botsing. De auto van de man die al op de Edisonweg reed, kwam op een betonrand langs de weg tot stilstand. De beide bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet meer naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s opgehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 87-jarige vrouw uit Alblasserdam werd op Goede Vrijdag, 30 maart 2018, slachtoffer van een inbraak in haar aanleunwoning bij de Alblashof. Bijna al haar gouden sieraden, inclusief de gouden ring van haar net overleden man, werden weggehaald. Na anderhalve maand tijd zit mevrouw nog steeds erg met de inbraak. Dagelijks gaat zij naar haar brievenbus om te voelen of de gestolen spullen misschien terug gelegd zijn. In een poging om het incident van haar af te schrijven, schreef zij midden in de nacht een briefje aan de onbekende persoon die de spullen heeft gestolen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zaterdag 26 mei 2018 wordt op het schoolplein van de Ds. Joannes Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100 in Alblasserdam een grote versmarkt gehouden. De markt start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. De organisatie is in handen van het actiecomité van de Eben Haëzerkerk in Alblasserdam. Op deze versmarkt zijn onder andere brood en banket, kaas, verse vis en vlees, groente en fruit, thee en snoep te koop. Verder zijn er wenskaarten, speelgoedartikelen, planten en perkgoed te koop. Tot slot kunnen de bezoekers op de markt terecht voor koffie, thee en patat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.