Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 10th, 2018

KINDERDIJK – Op de Lekdijk tussen Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland zijn donderdag 10 mei 2018 twee personenauto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag ter hoogte van de Boezemkade. De ene auto werd bestuurd door een 26-jarige man uit Nieuw-Lekkerland. Deze twintiger reed vanuit Kinderdijk richting zijn woonplaats. De andere auto kwam uit tegenovergestelde richting en werd bestuurd door een 31-jarige man uit Made (Noord-Brabant).

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – SGP Alblasserdam wil de komende periode het gesprek aan gaan met inwoners en ondernemers. Maandag 14 mei 2018 is in MFC Maasplein de eerste mogelijkheid voor de Damdorpers om de fractieleden van de SGP te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen te delen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – De leukste cadeau- en foodwinkel van Alblasserdam… Benieuwd waar die winkel te vinden is, natuurlijk aan Cortgene 3: De Wereldwinkel! Bij ons vind je fairtrade, duurzame en eerlijke producten. Helemaal voor jou, voor die leuke vriend of vriendin of gewoon zomaar.  Verwen jezelf en geef met een goed gevoel! Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.