Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 9th, 2018

ALBLASSERDAM – De afgelopen tijd is diverse malen een ree gesignaleerd in Alblasserdam. Afgelopen week werd het dier gezien achter de flats aan de Savornin Lohmanweg en even daarvoor werd de reebok ook al zwemmend in recreatieplas het Lammetjeswiel gezien. Ook in het Alblasserbos zijn de laatste tijd diverse reeën gezien. Volgens kenners komen de dieren in heel Nederland steeds vaker voor. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de Maasstraat in Alblasserdam is dinsdagavond 8 mei 2018 gevochten. Aan de vechtpartij, waarbij minstens vijf personen betrokken waren, ging een ruzie over geld aan vooraf, meldt de politie. Eén persoon raakte lichtgewond. De politie kwam met spoed ter plaatse om de boel te sussen. Er zijn tot nog toe geen personen aangehouden. Foto: William van de Pol. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij de Coop Supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam wilde een man woensdagavond 9 mei 2018 spullen stelen. De eigenaar van de winkel betrapte de man. Er volgde een achtervolging, waarbij de winkeleigenaar de dief te pakken kreeg. Bij de worsteling verloor de dief zijn jas en paspoort en rende via de Lekstraat het Park Huis te Kinderdijk in. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.