Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 8th, 2018

NIEUW-LEKKERLAND – Een 23-jarige vrouw uit Ameide is dinsdag 8 mei 2018 met haar auto te water geraakt na een botsing op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De vrouw reed met haar auto achter een auto met daarin een echtpaar uit Waddinxveen dat verkeerd was gereden. De bestuurder van die auto remde een aantal keer. De twintiger besloot om de auto in te halen en juist op dat moment sloeg de automobilist uit Waddinxveen af naar links om in de berm te gaan keren. Een botsing volgde en de auto van de 23-jarige, die zwanger is, belandde in de sloot. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdag 8 mei 2018 in een pand aan de Ohmweg in Alblasserdam hennepkwekerijen in twee vrachtwagens ontdekt. Bij de politie was een tip binnengekomen dat er mogelijk hennep geteeld werd in het pand. Een slotenmaker maakte dinsdag een raam open en ging via een handstand naar binnen. Onder leiding van een aantal rechercheurs werd vervolgens het bedrijfspand betreden en daar werden twee vrachtwagens aangetroffen. Toen de voertuigen geopend werden, bleken daar hennepkwekerijen in verstopt te zitten. In het totaal stonden er enkele honderden hennepplanten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een vrachtwagen is dinsdag 8 mei 2018 midden op de A15 bij Alblasserdam stilgevallen. De versnellingsbak begaf het en de wagen was daarna niet meer in beweging te krijgen. Overig verkeer kon de vrachtwagen ontwijken en niet veel later werd een deel van de snelweg afgezet door de politie en Rijkswaterstaat. Iemand ondernam nog een poging om het voertuig met een busje weg te slepen, maar vrijwel direct brak de spanband. Een paar minuten later is de vrachtwagen met behulp van een bergingswagen van de snelweg gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – De 20-jarige vrouw uit Ottoland die op maandag 23 april 2018 gewond raakte bij een frontale botsing op de N214 bij Oud-Alblas, is weer thuis. Dat meldt de twintiger zelf. Twee weken geleden knalde de vrouw met haar auto bovenop een tegenligger. De Ottolandse brak daarbij haar sleutelbeen en liep een geperforeerde darm op. Verder had zij een flink gat in haar been en liep zij diverse kneuzingen op. Ze werd, nadat de brandweer haar uit haar auto had bevrijd, met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De tegenligger, een 56-jarige man uit Groot-Ammers, raakte slechts lichtgewond aan zijn hand. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Politie, brandweer, een duikteam en een ambulance zijn dinsdagmiddag 8 mei 2018 met spoed uitgerukt voor een skelter te water langs de Tiendweg in Nieuw-Lekkerland. Een voorbijganger zag de skelter op zijn kop in het water liggen en vreesde dat daaronder nog een kind lag. De 8-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland die de skelter had bestuurd, was echter al lang vertrokken om hulp te halen en stond zich intussen thuis schoon te douchen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een jongen uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 8 mei 2018 met zijn fiets ten val gekomen op het Rijgpad naast de Elthetokerk in Alblasserdam. Het kind liep onder meer een hoofdwond op. Een ambulance kwam ter plaatse. De jongen kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.