Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 3rd, 2018

NIEUW-LEKKERLAND – In de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 mei 2018 is in de Burgemeester Den Hoedstraat in Nieuw-Lekkerland geprobeerd om een auto mee te nemen. Naast het slot in de deur van de Volkswagen Golf werd een gaatje gemaakt. De autodiefstal is niet gelukt. De eigenaar is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de poging tot diefstal te maken kan hebben. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Tips zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie is donderdag met meerdere politievoertuigen met spoed op pad gestuurd voor een melding van een conflict in relationele sfeer. In een flatwoning aan de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam dreigde de situatie uit de hand te lopen. De agenten hebben ter plaatse bemiddeld. Of er nog iemand is / wordt aangehouden, is nog niet bekend. Foto: Jan Arie de Waard. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Yurek (80) en Hanuma Oganesian (69) uit Alblasserdam zijn deze week vijftig jaar getrouwd.  Burgemeester Jaap Paans ging bij hen op bezoek om de felicitaties namens het gemeentebestuur over te brengen. Hij werd gastvrij ontvangen met een feestelijk gedekte tafel en zelfgebakken zoete versnaperingen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.