Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 10th, 2018

ALBLASSERDAM – De grote speeltuin aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam wordt zaterdag 14 april 2018 feestelijke geopend. Vanaf 13.00 uur kunnen de kinderen, onder leiding van fanfarekorps De Waardgangers, meelopen in een gezellige optocht door de wijk. In de speeltuin zelf kunnen de kinderen weer spelen, springen en lol maken. Verder kunnen ze kennis maken met het nieuwe speeltoestel en nieuw spelmateriaal. Daarnaast is er een springkussen en kan men zich kosteloos laten schminken.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse kinderboerderij heeft een nieuw bestuur. Als nieuwe voorzitter van de Kinderboerderij Alblasserdam treedt aan Sjoerd Veerman, wethouder van Alblasserdam van mei 2007 – april 2014. Verder wordt het bestuur aangevuld met Theo de Gelder, raadslid van Alblasserdam van maart 2006 – maart 2018. Er wordt nog gezocht naar minimaal één extra bestuurslid om het driekoppige bestuur te versterken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een man uit Nieuw-Lekkerland is dinsdagmiddag 10 april 2018 te water geraakt langs het Kortland tussen Alblasserdam en Oud-Alblas. Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. Volgens wijkagent Teus Huisman moest de Lekkerlander uitwijken voor een auto en raakte hij daardoor te water. De man, die last had van onder meer zijn ribben, is per ambulance meegenomen. De scootmobiel is door een boer uit de sloot gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de Noordtunnel bij Alblasserdam zijn dinsdagmiddag 10 april 2018 meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op de rijbaan van de A15 richting Gorinchem. Twee van de drie rijstroken werden na het ongeval afgesloten. Dit leverde file op. Er raakte niemand gewond.   Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.