Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 9th, 2018

ALBLASSERDAM – Kinderen uit groep 7 van basisschool Het Palet in Alblasserdam hebben maandag 9 april 2018 het oorlogsmonument in de Polderstraat in Alblasserdam geadopteerd. De adoptie werd symbolisch aanvaard met het leggen van een krans. Na het leggen van de bloemen gaf trompettist David van Kwawegen van muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam het ‘taptoe-signaal’. Aansluitend werd er twee minuten stilte gehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Arie van der Wiel en Ria van der Wiel – De Haan uit Alblasserdam zijn maandag 9 april 2018 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans ging daarom maandagochtend bij het gouden echtpaar op felicitatiebezoek. Als cadeau werd een boeket bloemen overhandigd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn maandagochtend 9 april 2018 op elkaar gebotst op De Helling in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde rond 11.15 uur. De bestuurster van de auto die vanaf de Edisonweg kwam, wilde De Helling op rijden en zag te laat dat daar al een automobiliste reed. Door de aanrijding ontstond er flinke schade aan de voertuigen. De beide bestuursters zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De auto’s zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 7 april 2018 bij het afvalbrengstation onderaan de Brug over de Noord een controle gehouden. Daarbij werden met name de aanhangwagens bekeken. In het totaal werden er 37 voertuigen met een aanhanger en negentien personenauto’s gecontroleerd. Hierbij werden 35 boetes uitgedeeld voor onder andere het niet juist bevestigen van de hulpkoppeling, niet werkende remlichten en het niet tonen van een geldig rijbewijs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de kruising Edisonweg / Kelvinring in Alblasserdam zijn maandagochtend 9 april 2018 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De ene auto kwam vanaf de Kelvinring en wilde de Edisonweg op rijden. Op de Edisonweg reed op dat moment al een auto, waardoor de twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Hoewel er flinke schade aan de voertuigen ontstond, bleven de inzittenden ongedeerd. Een bergingswagen heeft de beide auto’s van de weg gehaald en naar een schadebedrijf aan de overkant van de weg gebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 14-jarige wielrenster uit Alblasserdam is maandagochtend 9 april 2018 gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in haar woonplaats. Het meisje reed over het fietspad bij de rotonde bij de kruising Plantageweg / Randweg en werd over het hoofd gezien door een 28-jarige automobiliste. De fietsster kwam na de aanrijding ten val en liep een lichte hoofdwond op. De Alblasserdamse tiener is ter controle, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. Haar letsel lijkt mee te vallen. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.