Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 7th, 2018

ALBLASSERDAM – Een filmpje waarop een ‘boze man’ in een lijnbus in Alblasserdam te zien is, is deze week ‘viral’ gegaan op internet. Het filmpje dat onder meer op Dumpert, Facebook en Twitter werd geplaatst, werd vele honderdduizenden keren bekeken. “Ik heb mijn sollicitatiegesprek gemist door jou! Er staat daar op dat ding dat je hier een half uur geleden had moeten zijn! Waar zat je nou?,” schreeuwt de man in het filmpje tegen een buschauffeur in Alblasserdam. Vooral het eind van het filmpje is verrassend.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zaterdag 14 april 2018 wordt voor de vijfde keer het evenement Kids and Cars gehouden in de regio. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere sportwagens rijden net als in voorgaande edities een route door de regio, waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Voor werkzoekende 50-plussers uit Alblasserdam en omgeving wordt donderdagmiddag 12 april 2018 een bijeenkomst gehouden in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Werkzoekenden delen die middag ervaringen en tips. Verder is er een gastspreker en wordt er aan de hand van een thema en workshops geoefend op bijvoorbeeld solliciteren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam is gevraagd de formatie van de nieuwe coalitie en het samenstellen van het college van Lansingerland te begeleiden. De burgemeester, die Lansingerland goed kent vanuit zijn vorige functie als griffier van de gemeente Rotterdam, heeft het verzoek aanvaard in afstemming met het presidium en het college in Alblasserdam. De werkzaamheden starten deze week en duren waarschijnlijk een aantal weken. “De agenda en planning van het werk in Alblasserdam zijn leidend voor de beschikbaarheid van de burgemeester,” zo meldt de gemeente in een persbericht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.