Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 5th, 2018

ALBLASSERDAM – Zaterdag 14 april 2018 wordt op het Raadhuisplein in Alblasserdam de jaarlijkse actiemarkt van De Schutse weer gehouden. Vanuit de ruim honderd kramen zullen weer allerlei goederen verkocht worden. Denk daarbij aan brocante, kleding, boeken, hoeden, groenten, fruit, koek, banket, speelgoed, bloemen, planten, decoratie, snoep, tupperware, blokfluiten, violen, oliebollen, broodjes hamburger, patat, shoarma, saté en vis. Verder is er een fotograaf die gespecialiseerd is in het maken van foto’s van gehandicapten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland houdt zaterdag 14 april 2018 voor de dertigste keer een rommelmarkt. Deze markt wordt gehouden van 09.00 tot 15.30 uur in en rondom het kerkgebouw aan de Mattenbies. Op de markt zijn boeken, lampen, kunst en kitsch, geteste elektrische apparaten, glaswerk, kleding, potten, pannen en veel speelgoed te koop. Verder is er een meubelplein. Aangekochte meubelen kunnen tegen een vergoeding thuisbezorgd worden in de regio. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn donderdagavond 5 april 2018 op elkaar gebotst in Alblasserdam. Dit gebeurde aan het begin van de avond voor het zebrapad bij het Cortgene richting de Haven. Door de botsing ontstond aan beide auto’s flinke schade. De inzittenden bleven ongedeerd. De politie kwam ter plaatse voor hulp. De auto’s zijn door een bergingsauto van de weg gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.