Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 13th, 2018

ALBLASSERDAM – Een fietser is dinsdagavond 13 maart 2018 lichtgewond geraakt, nadat hij met zijn fiets tegen een bankje botste bij zwembad Blokweer aan de Sportlaan in Alblasserdam. De man kwam ten val en liep een lichte wond aan het hoofd / gezicht op. De fietser is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en werd later op de avond door een familielid per auto thuisgebracht. Foto’s: William van de Pol en Peter Stam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 20-jarige man uit Alblasserdam moet een boete van 550 euro betalen, omdat hij op 23 maart 2017 onder invloed van drugs door Nieuw-Lekkerland reed met zijn auto. Dat heeft de politierechter dinsdag 13 maart 2018 beslist. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Duitsland is dinsdag 13 maart 2018 door de politierechter in Dordrecht veroordeeld tot een boete van 750 euro en een rijontzegging waar hij in principe niets van merkt. De man reed op 4 december 2017 met zijn vrachtwagen over de A15 bij Alblasserdam, terwijl hij bijna drie keer meer alcohol had gedronken dan is toegestaan. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Een 39-jarige man uit Polen is dinsdag 13 maart 2018 door de politierechter in Dordrecht veroordeeld tot een taakstraf van tachtig uur en een rijontzegging van achttien maanden, waarvan een half jaar voorwaardelijk voor het rijden onder invloed van alcohol. De man reed op zondag 3 december 2017 in zwaar beschonken toestand met zijn auto tegen een geparkeerde auto langs de Molenstraat in Kinderdijk. Er ontstond voor duizenden euro’s schade. Beide auto’s werden door een berger van de weg gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De hoogwerker van brandweer Papendrecht heeft de ambulancedienst in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart 2018 geassisteerd bij een medische melding in de Johan de Wittstraat in Alblasserdam. Een patiënte op de eerste verdieping kon door het ambulancepersoneel niet horizontaal via de trap naar beneden worden gebracht. Met behulp van de brandweerhoogwerker kon de persoon rond 01.15 uur via een raam uit de woning worden gehaald, om daarna per ambulance meegenomen te worden naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.