Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 9th, 2018

ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 9 maart 2018 is het vrijwilligersevenement dat deze week in Alblasserdam werd gehouden, afgesloten met een diner in cultureel centrum Landvast. De vrijwilligers werden bediend door de burgemeester, de wethouders en de (jeugd) gemeenteraadsleden van het Damdorp. Zo spraken zij hun waardering uit voor alle vrijwilligers die in Alblasserdam actief zijn. Een karikaturist liep rond om mensen op een bierviltje na te tekenen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De lijsttrekkers van de 6 politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Alblasserdam gaan donderdagavond 15 maart 2018 met elkaar in debat in Landvast. De avond begint om 19.30 uur. Het debat duurt tot ongeveer 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom om het debat bij te wonen, de toegang is gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

PAPENDRECHT – De A15 bij Papendrecht, in de richting van Alblasserdam, is vrijdagmiddag 9 maart 2018 tweeënhalf uur afgesloten geweest na een aanrijding. Rond 14.15 ontstond er op de snelweg file. Weggebruikers moesten hiervoor flink in de remmen. Tijdens het remmen kwamen een met beton geladen vrachtwagen, een lege vrachtwagen en een personenauto met daarin een ouder echtpaar met elkaar in botsing. Eén vrachtwagen botste tegen de vangrail. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.