Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 7th, 2018

ALBLASSERDAM – De politie heeft op maandag 5 maart 2018 een eind gemaakt aan de activiteiten van een plaatselijke drugsdealer. Agenten arresteerden een 31-jarige man uit Alblasserdam in zijn woonplaats. Dit gebeurde in de omgeving van het Scheldeplein in de wijk Kinderdijk. De man handelde in soft- en harddrugs en voorzag zijn wijk van onder meer wiet, speed en XTC. De man zit vast en wordt verhoord. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een 23-jarige man uit Oud-Alblas is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 maart 2018 door de politie betrapt op het rijden met een ingevorderd rijbewijs. Ook bleek dat de man een voorwaardelijke straf had voor een eerder gepleegd strafbaar feit. De Oud-Alblasser kreeg een dagvaarding mee en zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij de rechter. Bij zijn vertrek uit het politiebureau, stopte de twintiger zijn neus vol met verdovende middelen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft een 36-jarige man uit Alblasserdam opgepakt voor de heling van een gestolen trilplaat. De trilplaat, die op een aanhanger stond, werd op donderdag 1 maart 2018 gestolen van het erf van een boer in Alblasserdam. De eigenaar had, vanwege eerdere ervaringen met diefstal, zijn plaat voorzien van een ‘track and trace-systeem’, waarmee hij precies kon zien waar zijn eigendom was. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.