Advertorial
ALBLASSERDAM – Het nieuwe kantoorpand van Steef Makelaars op de Dam in Alblasserdam is vrijdagmiddag 16 februari 2018 feestelijk geopend. De openingshandeling, het doorknippen van een lint in het pand, werd verricht door wethouder Arjan Kraijo, in het bijzijn van makelaar en eigenaar Stephan Bahlman en zijn zoons Joël en Aron. Vervolgens knalden de partypoppers en werd er een toost uitgebracht.

Stephan Bahlman startte in maart 2009 op 24-jarige leeftijd zijn eigen onderneming onder de naam Steef! Makerlaars op de Dam in Alblasserdam. “Als je dan nu terugkijkt, dan hebben we eigenlijk alleen maar voorspoed gekend. We begonnen met 35 transacties per jaar; we hebben nu 150 transacties per jaar. Daar mogen we dankbaar voor zijn,” vertelde Stephan vrijdag, voordat de nieuwe zaak officieel werd geopend.

Groter
In de afgelopen jaren groeide het bedrijf van twee fte (voltijd-eenheden), naar vijf fte. In maart 2016 begon de zoektocht naar een nieuwe, grotere locatie voor het bedrijf. “We hadden maar één spreekkamer en als je een groeiende klantenkring hebt, dan is een tweede spreekkamer toch ook wel erg prettig.” Uiteindelijk kwam Stephan uit bij Mia van Rijswijk die even verderop op de Dam woonde. Mia vertrok en Stephan nam de woning over.

Verhuizing
In de maanden die volgden werd het pand, onder begeleiding van de vader van Stephan, volledig verbouwd en uitgebouwd. Eind 2017 verhuisde Steef Makelaars van Dam 77 naar Dam 69. Afgelopen weken werden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Het bedrijf maakt gebruik van de begane grond en de benedenverdieping.

Geluk wensen
Wethouder Arjan Kraijo feliciteerde tijdens de opening Steef Makelaars met het nieuwe pand. Kraijo: “Ik wil jou, Stephan, en je team van harte geluk wensen met deze verbouwing en verhuizing. Er is ontzettend veel werk verricht, zie ik. Dat gaat niet in de koude kleren zitten. We hebben elkaar afgelopen jaren verschillende keren ontmoet en we hebben je leren kennen als een heel betrokken inwoner in Alblasserdam. Fijn dat je hier je groei hebt weten te realiseren en je bijdrage hebt geleverd in het in ere herstellen van dit stukje monumentaal Alblasserdam. Namens de gemeente en gemeenschap wens ik jou en je collega’s heel veel succes met het verder uitbouwen van je bedrijf.”

Open huis
Zaterdag 17 februari 2018 wordt in het nieuwe pand van Steef Makelaars tussen 11.00 en 15.00 uur ‘open huis’ gehouden. Publiek is na aanmelding van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe pand aan de Dam 69 te komen bewonderen. Aanmelden kan via Facebook en per mail.

 

Deel dit bericht via...