Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for december 7th, 2017

ALBLASSERDAM – Fier (79) en Bep (78) Udo uit Alblasserdam zijn donderdag 7 december 2017 zestig jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans bracht het echtpaar, dat in de Prins Bernhardstraat woont, een felicitatiebezoek. Als cadeau overhandigde hij een boek over Werelderfgoed Kinderdijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse SGP-fractie heeft woensdagavond 6 december 2017, tijdens de commissievergadering, gepleit voor vuurwerkvrije zones in het Damdorp. Raadslid Corné van Werkhoven: “Met het instellen van vuurwerkvrije zones doen we niet alleen kleine kinderen en ouderen een plezier, maar ook dieren en het milieu.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Een bedrijfswagen is donderdagochtend 7 december 2017 tegen een shovel met rijplaten gebotst op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. De shovel en bedrijfswagen zijn van aannemer Mourik uit Groot-Ammers. Mourik is in het gebied bezig met het verbeteren van de dijk. Het ongeval gebeurde rond 07.30 uur. De bedrijfsbus botste tegen de stapel stalen rijplaten die op de stilstaande shovel lagen. De bestuurder van de bedrijfswagen kwam door de aanrijding bekneld te zitten met zijn benen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.