Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for december 5th, 2017

NIEUW-LEKKERLAND – In een vrachtwagen bij een bedrijf langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland zijn dinsdag 5 december 2017 vijf verstopte Albanezen aangetroffen. De verstekelingen werden in de ochtend ontdekt tussen een lading stenen. De vijf zijn, samen met de vrachtwagenchauffeur, vervoerd naar het politiebureau in Dordrecht, meldt agent Teus Huisman op Twitter. De politie stelt een onderzoek in naar de vijf illegalen en naar de chauffeur. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De 13-jarige Layla uit Alblasserdam die werd vermist, is weer terecht. Dat meldt de politie dinsdagavond 5 december 2017. Via Burgernet werd gevraagd om uit te kijken naar de tiener. Layla is in goede gezondheid aangetroffen.

ALBLASSERDAM – In ouderencomplex De Wielen langs de Rijnstraat in Alblasserdam heeft dinsdag 5 december 2017 brand gewoed in een keuken. De bejaarde bewoonster bleef ongedeerd. Een hulpverlener die op het moment van de brand in de woning was, ademde tijdens een bluspoging rook in en moest daarom per ambulance mee naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.