Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for december 4th, 2017

KINDERDIJK – Een 38-jarige man uit Polen is zondag 3 december 2017 met zijn auto tegen een geparkeerde auto gebotst in Kinderdijk. Een blaastest wees uit dat de bestuurder veel te diep in het glaasje had gekeken. Hij blies 1535 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Dat is 7 keer meer dan is toegestaan. De politie heeft de man een rijverbod gegeven en het rijbewijs van de dertiger ingevorderd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op woensdag 22 november 2017 vond er rond 12.00 uur op de rotonde in de Plantageweg / Randweg in Alblasserdam een aanrijding plaats tussen een motor en een auto. De bestuurder van de motor reed bij de Randweg (kant van de Drentse Hof ) de rotonde op en de bestuurder van de auto kwam vanaf de Plantageweg (kant van de Kinderboerderij). Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Oude Torenweg in Alblasserdam is sinds zaterdagmorgen 2 december weer volledig beschikbaar voor het verkeer. De aannemer heeft in de nacht van 1 op 2 december hard gewerkt om de asfaltdeklaag gereed te krijgen. Wethouders Peter Verheij en Arjan Kraijo waren aanwezig om de eerste meters asfalt te draaien. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Yuna Bazen 1 november is de baby van de maand november.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand november 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje konden bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Maandag 4 december 2017 heeft wethouder Dorien Zandvliet het Inloophuis Dementie geopend in Alblasserdam. Vanuit de landelijke campagne ‘Samen Dementievriendelijk’ is door de gemeente Alblasserdam de werkgroep ‘Samen Dementievriendelijk’ samengesteld met diverse zorgprofessionals. Het Inloophuis Dementie in Alblasserdam is een gezamenlijk project van zorgorganisatie Waardeburgh en Rivas, Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en Helpende Handen in opdracht van de gemeente Alblasserdam. Het inloophuis is gevestigd in de Waard Inn aan de Alblashof 1A. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Voor de Alblasserdamse Ivanka Besirevic-Curcic hoeft het allemaal niet zo, de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. “Die schijnwerpers vind ik niets, laat mij maar gewoon mijn werk doen. Maar Femy, mijn leidinggevende, vindt dat ik het verdien. ‘Jij gunt iedereen altijd alles, nu ben jij aan de beurt’, zei zij.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Echtpaar Wim en Juul de Waaij uit Alblasserdam vierde vorige week hun vijftigjarig huwelijk. Wethouder Arjan Kraijo bracht hen donderdagochtend als locoburgemeester van Alblasserdam een felicitatiebezoek en overhandigde hen een boek over de Drechtsteden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.