Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 16th, 2017

NIEUW-LEKKERLAND – Voor diefstal van oud brood bij supermarkt Aldi aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland is een 45-jarige man uit Giessen door de Rotterdamse rechtbank veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van één week. Het Openbaar Ministerie had naast de voorwaardelijke celstraf ook nog een werkstraf van 28 uur geëist. De advocaat van de man pleitte voor vrijspraak, omdat de broden volgens hem niet meer van de Aldi waren op het moment dat ze werden meegenomen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op woensdag 18 oktober 2017, in de herfstvakantie, wordt in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein weer Ichthus Inn gehouden. Dit is een gezellige feestochtend van 10.00 tot 12.00 uur voor alle basisschoolkinderen.  Alle kinderen zijn van harte welkom. Het thema is dit jaar ‘Very Important Person (V.I.P.)’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Vrijdag 10 november 2017 vindt er een bijzondere psalmenavond in de Dorpskerk van Kinderdijk plaats. Op deze avond wordt een 14-tal bekende en onbekende psalmen gezongen, het grootste gedeelte in de oude berijming, 2 psalmen in de nieuwe berijming en één psalm onberijmd op de gewone melodie. De psalmen worden ritmisch gezongen. Iedereen is welkom om mee te zingen. De toegang is gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.