Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 12th, 2017

ALBLASSERDAM – Een verwarde vrouw heeft woensdagavond 11 oktober 2017 in een woning aan het Zwarte Paard in Alblasserdam met huisraad gegooid. Ook werd er een glas naar buiten tegen een auto gegooid. Drie politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Aanhoudingen bleken niet nodig te zijn. De vrouw heeft de nacht bij haar zoon doorgebracht. De schade die veroorzaakt is aan de auto van de buurman, wordt vergoed. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De vermiste, dementerende 78-jarige vrouw die sinds donderdagmiddag 12 oktober 2017 vanuit De Waard aan de Alblashof  in Alblasserdam werd vermist, is weer terecht.

ALBLASSERDAM – Vanaf de carpoolplaats langs de Kabelbaan (tegenover Nedstaal) in Alblasserdam is donderdag 12 oktober 2017 een auto gestolen. De auto werd rond 04.55 uur geparkeerd en bleek om bij terugkomst om 15.45 uur gestolen te zijn. Het gaat om een witte Volkswagen Tiguan, voorzien van het kenteken 1-SPR-33. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Ziet u de auto rijden? Bel dan direct 112. Weet u waar de auto kan zijn of heeft u andere tips over de diefstal? Bel dan de politie op het nummer 0900-8844. De dakkoffer die op de foto te zien is, zat vandaag niet op de auto. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

REGIO – De Natuur – en Vogelwacht Alblasserwaard organiseert in de herfstvakantie een struintocht door het Alblasserbos voor kinderen. Het thema is ‘speuren naar de herfst’. “Herfst in het bos: vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben. En er valt echt nog veel meer te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht, onder leiding van een gids, kan er een herfsttafel of een natuurschilderijtje gemaakt worden,” zo meldt de organisatie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – BCTN is een professionele speler in het intermodaal vervoer met containerterminals in de belangrijkste economische centra van Brabant, Gelderland, Noord-Limburg, Zuid-Holland en België. De combinatie van jarenlange expertise en schaalgrootte maakt BCTN tot een betrouwbare partner voor deze dienstverlening op maat. De goed geëquipeerde terminals van BCTN vormen het hart van de intermodale transportketen. De omvang van het BCTN netwerk,  samengevoegd met de persoonlijke aanpak van de teams op de individuele terminals maakt het mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties een compleet dienstenpakket op maat te kunnen aanbieden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – 130 kinderen zijn woensdag 11 oktober 2017 geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Zeventig kinderen zwommen tegelijk af voor het A-diploma. Dat is een record. “De kinderen waren goed voorbereid en lieten overduidelijk zien dat ze alle onderdelen goed beheersten. Namens alle lesgevers Iedereen van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat,” zo laat Lian Dirven van Blokweer weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Alblasserdamse jongeren tot 24 jaar die niet langer dan drie jaar hun rijbewijs hebben, kunnen gratis meedoen aan The DriveXperience. Een coach beoordeelt hun rijvaardigheid, ze oefenen met het maken van noodstops en gaan met elkaar in discussie over de rol van drugs en alcohol in het verkeer. The DriveXperience is op zaterdag 28 oktober en op zaterdag 4 november 2017. Beide praktijkdagen worden gehouden bij de brandweerkazerne aan de Dam 4 in Alblasserdam. Deelname is gratis.  Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De inbeslagname van een auto aan het Cortgene in Alblasserdam door de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) heeft inderdaad te maken met het eerdere onderzoek naar anabolen en medicijnen. Dat meldt de politie donderdag 12 oktober 2017. Verder meldt de politie dat in het kader van het zogenaamde wederrechtelijke verkregen voordeel, het Openbaar Ministerie een groot bedrag heeft gevorderd bij verdachten. “Hiervoor is inmiddels voor enkele tonnen beslag gelegd. Omdat misdaad niet mag lonen, is woensdag 11 oktober ook de nieuwe auto van een van de verdachten in beslag genomen,” aldus Politie Drechtsteden Buiten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.