NIEUW-LEKKERLAND – Op het kerkplein van de Ontmoetingskerk aan de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdag 27 oktober van 16.00 tot 21.30 uur een ontmoetingsfair gehouden. Voor de kinderen staat die dag een springkussen klaar en zijn er verschillende knutselactiviteiten. Ook een grabbelton zal niet ontbreken. Voor de wat oudere jeugd en volwassenen wordt een outdoor lasergameparcours gemaakt. Tevens is er een jeu de boulesbaan. Daarnaast zijn er diverse kramen waar onder meer bakproducten en bloemen verkocht worden.

Muziek
“Om de gezelligheid te verhogen zijn er bij aanvang van de fair al lekkere hapjes, drankjes, poffertjes en soep verkrijgbaar. Kinderkoor De Parels zal een optreden verzorgen en in de avond zal er live muziek zijn (Irene Versluis – zang en gitaar, Lisette Versluis – zang, Stephan Weeda – toetsen en gitaar),” zo laat de organisatie weten.

Stamppot
Vanaf 17.30 uur zijn er etenswaren in diverse kramen verkrijgbaar. Ook is er een wijnproeverij. Vanaf 17.30 uur wordt een stamppotbuffet geserveerd aan lange tafels in een verwarmde zaal, grenzend aan het plein.

Munten
Drank, etenswaren, buffet en lasergame worden afgerekend met consumptiemunten. Deze munten zijn te koop op een centraal punt bij de ingang van de fair (pinapparaat aanwezig) of bij de muntenverkopers die over de fair lopen. De markt zelf is gratis toegankelijk en bedoeld om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op deze Facebookpagina.

Foto’s: aangeleverd door organisatie.

Kinda Blue is een akoestisch muziekproject dat eigen werk van Irene Versluis en Stephan Weeda bevat, dat wordt aangevuld met wat minder bekende en bekendere covers. Irene Versluis – zang en gitaar, Lisette Versluis – zang, Stephan Weeda – toetsen en gitaar. Beluister vast een voorproefje op: www.ireneversluis.com/kindablue