Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 10th, 2017

Laura van Praktijk Wenden – Lifecoaching in Alblasserdam.

Advertorial / blog
Kanker
Wie heeft er tegenwoordig niet mee te maken gehad? Iedereen kent wel iemand. Misschien is het jezelf overkomen: kanker.

Ook ík heb kanker gehad, tweemaal. De eerste keer was ik 14 jaar, een tumor in mijn eierstok. Mijn wereld stond op zijn kop. De wereld van ons gezin stond op z’n kop. Het was lichamelijk, maar vooral geestelijk een heel zware periode. Door de chemokuren ging ik lichamelijk ging stuk, maar ik had een prima conditie en dus deed een week slapen en goed eten na iedere chemo wonderen. Ik krabbelde steeds weer op. Wat het hardnekkigst werd verwoest was mijn zelfbeeld. En dát was niet aan de buitenkant te zien. Tegelijkertijd met het verliezen van mijn haar verloor ik mijzelf … Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM- Zo’n vijftig senioren hebben dinsdagmiddag 10 oktober 2017 gezamenlijk geluncht in de winkel Albert Heijn in het Makado in Alblasserdam. De ouderen zaten aan één lange tafel die was opgesteld in één van de paden van de winkel. De ouderen, met name bewoners van seniorencomplex Het Anker, werden bediend door het personeel van de supermarkt. Broodjes, beleg, koffie, thee, sap… alles was ruimschoots voorradig.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Op het kerkplein van de Ontmoetingskerk aan de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdag 27 oktober van 16.00 tot 21.30 uur een ontmoetingsfair gehouden. Voor de kinderen staat die dag een springkussen klaar en zijn er verschillende knutselactiviteiten. Ook een grabbelton zal niet ontbreken. Voor de wat oudere jeugd en volwassenen wordt een outdoor lasergameparcours gemaakt. Tevens is er een jeu de boulesbaan. Daarnaast zijn er diverse kramen waar onder meer bakproducten en bloemen verkocht worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 16-jarige scooterrijder uit Zwijndrecht is dinsdagochtend 10 oktober 2017 aangereden door een auto. Dit gebeurde rond 07.25 uur op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. De tiener reed richting Kinderdijk en werd op de kruising met de Touwbaan over het hoofd gezien door een automobilist. De scooterrijder kwam ten val en had last van zijn heup. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Vrijdag 13  en zaterdag 14 oktober 2017 organiseert Stichting CCR een Herfstmarkt in Nieuw-Lekkerland. De markt wordt gehouden in en om de Rehobothkerk en basisschool De Wegwijzer aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Voor de kinderen is er vrijdagavond en zaterdagmorgen een vossenjacht en zijn er leuke prijzen te winnen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.