Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 9th, 2017

ALBLASSERDAM – De Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen (SSN) sponsort de komende drie jaar de Alblasserdamse IJsclub (AYC). Maandag 9 oktober 2017 werd hiervoor een sponsorcontract getekend in het ijsclubgebouw aan het Kortland. Namens de SSN waren Inge Bouter en Jan Slob aanwezig. Van de AYC waren voorzitter Jan Baan en penningmeester Luc Bakker aanwezig om het contract te tekenen. Met het sponsorgeld wordt onder andere de jaarlijkse skeelerstempeltocht voor basisschoolleerlingen georganiseerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zondag 8 op maandag 9 oktober 2017 een man aangehouden op verdenking van heling van een vrachtwagen. De politieagenten kwamen de gestolen vrachtwagen op het spoor dankzij het track-and-trace-systeem in het voertuig. Toen de agenten de bestuurder een stopteken gaven op de A15 ter hoogte van tankstation Shell bij Alblasserdam, stopte de vrachtwagen ineens midden op de snelweg. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zaterdagavond 7 oktober 2017 heeft bij een horecagelegenheid op de Dam in Alblasserdam een vechtpartij plaatsgevonden. De uitbater van een eetgelegenheid kreeg onenigheid met een klant. De politie kwam met vier wagens ter plaatse en ook een ambulance werd opgeroepen. Uiteindelijk bleek de situatie mee te vallen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis en de politie heeft geen personen aangehouden. “Eén van de betrokkenen kwam later weer terug, maar ging ook weer weg. Veel drank…,” aldus een woordvoerster van de politie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.