Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 8th, 2017

NIEUW-LEKKERLAND – Een 7-jarig meisje is zondagmiddag 8 oktober 2017 gewond geraakt aan haar arm, nadat zij uit een klimrek viel. Het ongeval gebeurde in de Meerkoet in Nieuw-Lekkerland. Omdat het meisje veel pijn had, kwam een ambulance ter plaatse. Haar arm is vermoedelijk gebroken. De 7-jarige is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Foto’s: Jeffrey Reit. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam waarschuwt middels tekstborden in het dorp voor ‘ernstige verkeershinder’. Dit heeft te maken met de onderhoudswerkzaamheden aan de Oude Torenweg en de Randweg in Alblasserdam die maandag 9 oktober 2017 van start gaan. Tegelijkertijd wordt ook een deel van de Lekdijk tussen Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland afgesloten. De werkzaamheden aan de Veerweg bij Oud-Alblas, die ook volgende week uitgevoerd zouden worden, gaan niet door. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

STREEFKERK – Een vrouw uit Noord-Holland is zondagmiddag 8 oktober 2017 gewond geraakt aan onder meer haar hoofd, nadat zij op het fietspad tussen de Broekmolen langs de Oude Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland en De Donk in Streefkerk ten val kwam. De toeriste reed met een elektrische fiets over het smalle pad, dat parallel loopt met de Middenpolderweg, en raakte uit koers, waardoor zij lelijk ten val kwam op haar hoofd. Politie, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Richard Veen heeft afscheid genomen van Jeugdland Alblasserdam. De Damdorper was jarenlang één van de vaste vrijwilligers bij de kinderfeestweek die ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Richard was elf jaar lang bestuurslid en vindt het nu tijd om te stoppen. “Ik neem even een paar jaartjes rust. Ik kijk met heel veel plezier terug op een prachtige tijd. Het vrijwilligerswerk voor Jeugdland heeft mij persoonlijk erg verrijkt.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een automobiliste is zondagochtend 8 oktober 2017 op de oprit naar de A15 bij Alblasserdam, richting Rotterdam, van de weg geraakt en tegen een vangrail gebotst. De vrouw gleed in de bocht weg en tolde tegen de vangrail. De bestuurster bleef ongedeerd. Haar voertuig raakte beschadigd. Een bergingsauto kwam ter plaatse om het voertuig van de weg te halen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.